Sunday, 5 August 2012

sakit jiwa !!



salam , da lame aq x update blog an , mmg lame aq x usik blog ney . mmg blog ney majuk ngn aq . hahaha aq tahu tuh . bila nak bkak je td meragam . haha . okeyy . skunk bkn aq nk cter sal ney tp aq nak luah an lam blog ney sal ABANG aq .aq sdey gler dapat abg cm kaw der . haihh aq x tau knp aq BENCI gler at ABANG aq . bile aq blek uma je mst gado . law gado bese2 ue ley aq trime ag . tp ney gado mcm nk bunuh org . bodoh pny abg . pastu tuduh aq mcm2 . aq tahu kaw jeles ngn aq xyah la wat aq mcm tuh . kaw jgn smpai aq bdendam ngn kaw , arap kaw ue abg kndung aq je . law bkn da lame aq buang kaw jauh2 . wat mse skunk xpe aq ley sabo ag . bln pose ney aen . kaw sabo yer . ermmm kaw pk tubuh badan aq ney kayu ke ap sesuke aty kaw je nk tombok tendg bgai . haihh xpe aen kaw makhluk ciptaan ALLAH aen , sabo aen sabo . :'(

Tuesday, 28 February 2012

semua ny suda berkhir antara aq dan dy :')



tanggal 26/o2/11 hubungan antara aq dan dy suda berakhir , dan aq ingin lupe an sgale2 ny ttg dy , panas aty aq bile tringat blex ap y dy telah buat at aq , ase nyesal gler knl dy , hurm aq redha ats ap y da blaku , myb TUHAN nk uji aq , aq trime :') walopon perit , tp aq akan cube trime knyataan ini . :'D

Thursday, 26 January 2012

kehadiran si dia membuatkan hidup aku bahagia :)




heyy , lame x update an , hehe . actually aq bz . tp xpe jgn la sdey2 eyh . hehe ary ney aq nk bgtau korunk y aq he-p sesangat . sejak aq kenal si dia
( si jantung aty qu ) hewhew aq ase cm mandy xbasah , tido x lena , makan x kenyang . haha , he-p gler2 la . sbenarny kitorang da lame kenal sejak kecil lg . tp aq pindah . so lame x jumpe . last2 jumpe alex at FB , thanks ye muke buku . huhu . satu je lg hasrat kitorg lom d tunai an lg , iaitu JUMPE !!!! hurhh . nak jumpe kaw yunk ! bile la aq ley g mula ganu ney . nop g jumpe hubby n kawan2 aq eyh . hurmm . hope ptengahan tahun ney ley g ganu . huhuhu dop sabo2 ase . hewhew <3

Saturday, 31 December 2011

tak kesah dengan kehadiran tahun bwu -,-











ary ney 1/1/2012 . huhu he-p new years :) padahal xde ase sonok pon masuk thn bwu ney . aty aq da tawar . xtwu la . mo0d sedey je memanjang . nape erk ? nape ase cm nk bunuh diri je ney ? eish xbek la sembg sal bunuh diri ney , astaghfirullahalazim . mngucap aen . ajal maut d tgn ALLAH . hurm pape pon aq tetap aq . kene kuat , jgn lemah . bia an dowg wat aq mcm2 . aq xpeduli . aq xkesah . t0o kowg pny psl . aq x nk amek port lgsg . kaw nk kutuk aq ke , saket an aty aq ke . aq da xkesah . mmg sdey tp aq jz redha je ap y t'jadi . chill la bebey . kit kat an ad :D

Sunday, 25 December 2011

HANGING OUT WITH MY FWEN :D


ney pic kami time lepax ptg td , pergghh busan duk uma . xde wat pape .
selalu asyik duk un9 je , busan la jgk . 
so time time cm ney la aq suke kua bsame sahabatku y tersayang :)


kami sahabat y sejati :D


aq ney bajet mulut angry bird plak . hahaha


kami suke buad muke sengal . bahaha . korunk xsuke ? lanx la , ad aq kesah wakaka XD



muke aq minx penampo t0o . kome nk kasi ke ? haha kasi je . x saket pon . haha


 ney la aq . sengal je an . haha

Saturday, 24 December 2011

terima hakikat ngn ape y telah ditakdirkan


hallo , hallo , hallo ! ary ney aq nk akap pasai remaje zaman skunk y suke memilih pasangan y cun , semad2 je tuk d jadi an kawan . ==' patot ke buad begitu ? ase ny x patot kot an , bub sume manusia ad kelebihan n kekurangan ny , TUHAN da cipta hamba-Nya dgn ckup sama adil . so , lu olang suma tak ad hak nk mpertikai an ap y telah d takdir an pd seseorg itu . ite sume patot b'syukur ngn ap y telah tercipta tuk korunk sume . xperlu la mngutuk bagai kelemahan n kekurangan seseorg . mereka pon ad aty n perasaan , sggup ke ite tgk lao owg len pon mngutuk salah seorg dr family ite cm ap korunk da wat at owg len slame ney ? mst ad ase xpuas aty an ? so next time lao nk mngata ke ap ke , keluar an la perkataan y sopan n bek bek , bwu la xde perbalahan antara sesame manusia . chill la okeyy :D

Monday, 12 December 2011

selepas bergelar lepasan SPM



hai sume , aq ad cter ket ney nk kongsi ngn korg . hihi korg nk twu x , aq da abes exam aw . haha ( nk blagak jup ) pas abes je exam pd 5 decmber ue , ptg tuh jgk aq g cr keje . fuhh mmg mantap r weyh . haha xde rehat lgsg . pny la excited nk keje an . haha padahal keje smentara je pon . hihi . pas ue da aplied je keje ue , mlm tuh plak interview ny , haha . xde rest ney . pny la penat . time interview ue aq nk tergelak la weyh , bley plak aq wat lawak bodoh ngn boss , haha . mmg tip top r time ue . haha , pas abes interview , dy ate lao aq di terime keje at c2 dy akan cl , aq pny la tggu pay skunk tp hampeh . xde pon . haha aq ase aq x dterime la t0o , haha . sok an ary ny lak abg aq suh p at satu ag butik at sitiawan , pergghh cuak gak nk g interview kali kedua ney . haha tp an seb bek la boss at butik ney x byk songeh terus je amek aq keje . mmg xde rest la slepas exam ue . penggunaan mase dgn sempurna . hahaha . then pay skunk aq keje at c2 smbil blaja mnjahit , tp smpy skunk jgk aq lom mahir ag mjahit . waaaaaaaa ! i hate la , cm ne nk mahir ney . aduuuiiiyaii ! aq nk jahit manik je , p dy suh aq jahit baju bdax skula . haiyaaa . aq ase hancur la baju bdax ue . hahaha . jgn mara yer dik . :DDD